Post by bansosingtomtcep on Mar 15, 2022 5:43:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačno sve ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Super igra
Nakon kupnje novih automobila brzina se ne povećava Zašto
Lijepo, ali toliko oglasa
ne radi niti otvara zašto
jako lijepo možeš sjediti u kokpitu koristiti svoj telefon kao volan i imaš gas na desnoj strani i pauzu na lijevoj savršeno za moj pogled
Company of Heroes Strategie laa
sjajna grafika igre je pomalo nesigurna, ali općenito dobra igra
Ova igra se pojavljuje nakon svakog klika na ekranu i odvratna je. Najgore moguće iskustvo. Ne preporučam ukidanje.
Nije loše, ali grafika se mora poboljšati, ali mi se sviđa
Ovo nije lijepo jer se učitava dugo vremena zbog kojeg se čak i srušim
Formula Car Racing: Car Games Strategi ttp
Igra je dobra. Jedini razlog za 1 zvjezdicu je količina oglasa. Nakon odabira svake opcije slijedi dodavanje.
Jako dobra🌞🌞 loša igra😜😜😜😜😝😝🤑🤗
Nevjerojatna igra. Paly i osvojim sve razine završene
Stvarno dobra igra 👍👍👍👍👍👍
Loša grafika i kontrole bolje za povećanje osjetljivosti
to je dobra igra, ali to je greška, molimo riješite problem
Dajem četiri zvjezdice jer upravljivost auta nije dobra, pa poboljšajte to
Kontrole su užasno, bolno spore poput ribe iz vode koja pokušava plivati ili duž njih. Mogla bi biti sjajna igra koja izgleda kao dio pa su motori igre zapravo tu, samo sve ostalo je problem
Igra utrka automobila je vrlo slatka. Rezultat ove igre je vrlo full hd. Ovo je vrlo fantastična igra. Baš zanimljiva igrica...
Jadno za automobile koji skreću
Trebam puno više poboljšanja.. Mogao bih nazvati "tvrdi način" u igri kao "ultra lak način".. Mislim da bi klinac lako mogao pobijediti hard mod.. Ova igra ima pit lane, ali uopće NEMA PIT-a. . I trkač bi mogao ući u pit lane velikom brzinom.. Ne kao F1 automobil koji ima ograničenje brzine na pit laneu.. OVA IGRA SAMO ZA DJECU
Kad instaliram ovu igru, mislim da će mi biti dobra, ali sam pogriješio. Ovo je loša igra, previše kašnjenja kada igramo ovu igru, a upravljač ne radi kako treba. Ako imate stari mobitel, on ne radi na vašem telefonu, zato neki ljudi vole iPhone jer nam daju samo provjerene aplikacije. I previše je nepotvrđenih aplikacija u Androidu.
Dobre igre.. ali previše reklama.. čak i offline još uvijek ima oglasa za kupnju novog auta ili fazu za otključavanje..još najgore? Još uvijek imam bug.. ponekad je sama kontrola..mislio sam da sam ja moj telefon.. ali to je igra..uvijek se srušim u kut jer se sam okreće..
Prilično dobro, ali programer aplikacije je malo previše pohlepan za novcem. U aplikaciji ne bi trebali biti oglasa. Aplikacija bi mogla koštati, recimo, dva dolara kao profesionalna verzija odmah nakon instalacije na Play Storeu i ni novčića više. Ali pretpostavljam da programer nije zadovoljan samo s malo džeparca. Hoće VELIKI novac... Deinstalirano 👋
Molim. Dajte glatku kontrolu 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑
Lijepo i najbolje iskustvo igre... 😊
njegov kontroler je loš, ali automatski kontroler je 👌🆗
U redu, u redu Igra Zato što je novac toliko nizak. Vrlo teško kupiti automobil
Grafika nije tako dobra. ali ipak je to dobra igra za utrke
Toliko zaostaje da nisam mogao igrati ni 5 min
Super je ali protivnici su bili presporo....ali je zabavno
Glupost zato što se vozi jedan krug
Dobra igra, ali jako puno reklama
Formula Car Racing: Car Games Strategia vka
Volim ovu igru, ali ima previše reklama zbog čega sam dao 3 zvjezdice
Stvarno volim igru, ali je stvarno frustrirajuća jer mi nakon svake igre daje oglas da "uklonim reklame" ili "otključam sve automobile" ili "otključaj sve" ili "otključaj sve razine" i to mi ne bi smetalo u prvom dijelu igre, da mi kažete da mogu otključati ove stvari, ali tijekom cijele igre? Sranje jer mi je telefon jednom kasnio, a skoro sam kupio 50 dolara otključavanja, i to samo zbog jednog od onih glupih skočnih prozora. Ovo je stvarno frustrirajuće.
Dobro iskustvo, ali potrebne su neke izmjene, ažurirana verzija,
vrlo glatko radi u malim mb. Ne mogu vjerovati da je to rezultat koji dajem 5 zvjezdica
oglasi oglasi oglasi.........
Ovo je najbolja igra
Super igra, ali 15 razina je teža
Lijepa igra često je igram Zaboravio sam igrati clash royal. Ovu igru igram uvijek i uvijek je volim, ali kako je previše popravite onda ćete dobiti 5 zvjezdica Ok
Ova igra je vrlo zanimljiva i dobra. Neke kontrole su dobre, a neke loše, upravljanje nije ugodno za pomicanje lijevo i desno, kao i problem sa svjetlom kontrole kamere, ali dobar. Molimo vas da nastavite igrati ovu igru s online prijateljima. Sve u svemu, igra je jako dobra i zanimljiva. Nadam se da će ova utakmica ići u višu fazu. I puno sreće 👍👍👍👍👍
Igra bi trebala biti teža
Kontrole upravljača ne rade većinu vremena. Trebate poraditi na tome i popraviti greške. To je patetično i vrlo neugodno.
Formula Car Racing: Car Games Strategia vka
Zanimljiva igra, ali mnogo mnogo mnogo previšeoooooo puno oglasa. Oglasi na svakom koraku. Ovo je vrlo iritantno i dosadno i smanjuje interes igre. Predlažem da uklonite oglase ili ih smanjite. Ako se oglasi nastave ja ću obrisati igru i prijaviti 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡. Neću predložiti nikome drugome o ovoj igrici 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠.Razmisli o tome i riješi moj problem.