(Android) Abacus Lesson - ADD and SUB - cheat code beskonačna izdržljivost
Mar 15, 2022 5:31:50 GMT -5
Post by bansosingtomtcep on Mar 15, 2022 5:31:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Abacus Lesson - ADD and SUB - ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Abacus Lesson - ADD and SUB - IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačna izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Abacus Lesson - ADD and SUB - 2022 version ▞▞▞
Nevjerojatno i jednostavno za korištenje!!!
Sjajna aplikacija. Lako za razumjeti. Možete brzo naučiti.
Lijepo
M.Sojeth
hej odradili ste divan zadatak. molim vas dajte svo znanje abakusa o tome koji nisu Japanci. vaš način objašnjavanja stvari u aplikaciji je nevjerojatan. pružite potpuno znanje abakusa u ovoj aplikaciji i vaša je vježba prekrasna. stvarno cijenim ovu aplikaciju i vrlo je korisna za ljude koji nisu Japanci koji ne znaju japanski jezik. dobar posao
Fantastična aplikacija!! Molim množenje i dijeljenje!
vrlo jednostavno, ali zanimljivo i izvodljivo za sve uzraste.
vrlo dobra primjena, za usavršavanje i praksu. Hvala....!
Nemam riječi kojima bih izrazio ovu aplikaciju koristiti je i znati, ali za mene je savršena
izvrsno.. napravite i aplikaciju za množenje i dijeljenje!
Dobra aplikacija .. lako razumljiva
Slijedio sam upute nekoliko puta, isprobao praksu i sve sam krivo odgovorio. Nemam pojma jesu li upute jako teško slijediti ili su pitanja za vježbu pokvarena.
sretno
Prošle su godine, ali ova mi je aplikacija pomogla da naučim bolje od YT videa
Abacus Lesson - ADD and SUB - Utbildning lfko
super za naučiti
Dobra aplikacija za igru i učenje
Aplikacija mi se sviđa, za sada je lako razumjeti.
Stvarno dobra aplikacija. Možda mogu pomoći s uređivanjem teksta za aplikaciju ako je potrebno
Toplo preporučena aplikacija
hvala majstoru abakusa naučio sam abakus od tebe
Obožavam ovu aplikaciju, jednostavna je, dobro objašnjena i odlična je zabava i vježba.
Bilo bi lijepo kad bi se čuo zvuk kada se zaslon mijenja iz jednog problema u drugi
Hahaha... Najbolje aplikacije... Jako mi se sviđa ❤️❤️❤️
वय जण मारले तर चालेल घरी चोरी चोरी उ
Abacus Lesson - ADD and SUB - Koulutus zrx
vrlo je važno
jako jako dobra aplikacija za učenje
Najbolji besplatni abakus do sada
Abacus Lesson - ADD and SUB - 教育 prow
Isprobao sam nekoliko drugih aplikacija za abakus i smatram da ova omogućuje razbijanje koncepata na manje komponente što vam omogućuje da savladate svaki korak prije nego što dodate još. Također je lako ponovno razmotriti određeni aspekt vještine koji je potrebno doraditi. Ovo je moja omiljena aplikacija do sada.
Dobra aplikacija
Grafika, prijelazi i animacije aplikacije mogu se dalje razvijati... Osim toga, bilo bi sjajno da postoji i mogućnost promjene teme aplikacije i da korisnici imaju izbor između različitih dizajna teme koje aplikacija može prihvatiti.
Ovo je nevjerojatna aplikacija za moje dijete hvala ....
Naučio sam abakus 5 zvjezdica
To vrlo dobro razgrađuje princip čineći ga lakim za razumijevanje. Sviđa mi se kako daje testove za nastavak učenja.
Naš sin ga apsolutno OBOŽAVA! Počeo je sinoć i već traži aplikaciju za množenje i dijeljenje. Hoćete li raditi i decimale, kvadratne korijene i kvadrate? Ovo je aplikacija koju bih svakako platio.
jako dobro društvo
Jako lijepo što sam naučio abakus iz ove aplikacije. Hvala vam što ste napravili ovu aplikaciju. I molim vas također napravite aplikaciju za dijeljenje i decimalni abakus app.pleasee
Stvarno mi se svidjela vaša aplikacija i množenje jedan i dijeljenje jedan, ai ova također.❤️❤️❤️ Uredi:-haha hvala, da, ikona anime cure mi je prilično omiljena.
super upute
Vrlo korisno i jednostavno za korištenje. Oduvijek sam želio isprobati Abacus, ova je aplikacija savršena za početnike.
Izvrsna aplikacija. Toplo ću preporučiti ovu aplikaciju svima koji žele naučiti Abacus.
👌👌
To je dobro
jako lijepo
lijepo napravljen i ugodan uvod u abakus/soroban. Potpuno sam zaljubljena i jedva čekam da ga koristim sa svojim 7-godišnjim sinom. Izvrsno!
Dobro za naučiti....
MEGA MAN X DiVE - MOBILE Laga bqbd
Izravno u stvar i dobro tjera učenje
To je jako dobra aplikacija, jako mi se sviđa ova aplikacija
Konačno sam pronašao zabavan način da naučim abakus... nakon 20 godina 😐.
Nikad prije nisam koristio abakus. Odmah sam shvatio logiku toga. Hvala na ovom sjajnom tutorialu.