Post by bansosingtomtcep on Mar 15, 2022 5:28:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Nibblers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Nibblers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt kódol ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Nibblers 2022 version ▞▞▞
Kis aranyos figurák vannak benne
Nem kapcsolódik Facebookhoz, így nem lehet vele turnézni. Szeretem, de csináljanak valamit mert iszonyat lassan tölti be.
Vidám kis játék. A hangeffektusok imádnivalóak.
Ez a játék akkor szórakoztató, ha nem fagy, vagy nem vár a betöltésre
Ez egy jó játék
Fruit Nibblers Teka-teki bzkn
ez a játék a legjobb! szórakoztató játszani, bárcsak több szint lenne, de nagyon szórakoztató
Szórakoztató és kihívásokkal teli, nem nehéz új szinteket elérni
szeretem a játékot, de nem tudom linkelni a Facebookra, lefagy és nem tölt be játékokat
Kiengedted a szörnyeket, és azt gondolják a játékosok, miért hagyják, hogy a szörnyek minden segítőt elvigyenek a táblán? Segédek vásárlása nélkül bizonyos szinteken nem juthat előrébb. Szórakoztató játék, túl nagy kihívás. Nincs elég segítség a segítőknek, sok tolvajló szörnynek.
A kedvenc játékom, mert kemény
miért van annyi friut🤔
Imádom ezt a játékot, de egyre odáig tart, hogy nem akarok játszani, mert a játék betöltése hosszú ideig tart, és ha átlépsz egy szintet, nevetséges az idő, amibe a következő szintre jutsz. Kérjük, javítsa ki ezeket a problémákat
Új csavar a CANDY CRUSH TÉMÁBAN. Egy kis lemaradás a mozgásban, de ez lehet az én telefonom. Aranyos grafika.
régen a kedvenc játék volt, most csak csalódás, túl sokáig tart a játék megkezdése
Leary, ahogy a játékaid elérik az 50. szintet, és lehetetlenné válik a továbblépés. FRISSÍTÉS※※※Jól indult a 32-es szint folyamatos küzdelem.
A játékok betöltése nagyon hosszú ideig tart, és nem túl jó ;!!!!
Fruit Nibblers Teka-teki tka
Ez addiktív és szórakoztató, a legjobb az összes megfelelő játék!!!!
Jó móka volt, de most már ritkán tölt be, elakad. Van egy Nokia 8-am 6 GB rammal, és ez az egyetlen alkalmazás, ami nem működik megfelelően ----- Csodálatos időtöltés az utazáshoz, a végén imádni fogod a nevető gyíkokat, akiket folyamatosan kirúgnak.
A legjobb játék a környéken. A fejlődés előrehaladtával további kihívások. Nagyszerű online verseny.
Imádom az alkalmazást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Nagyon szórakoztató, amióta az eszemet tudom, játszottam vele! ❤💛💚💙💜💖
Imádom ezt a játékot, szeretem az octo korallt és a kidobójátékot, annyira izgalom a játékot, de kicsit csalódott vagyok a nagy szerencsében, nem sok nyereményben. De mindenekelőtt a legjobb játék most az 1167-es szinten van
szórakoztató, de több érmét és játékidőt kell nyerni.
Fruit Nibblers ধাঁধা sym
Ezen a ponton 2-1/2-t adtam volna, ha lehetséges. Számos olyan szint van, amelyen nem kapnak megfelelő pontszámot, mivel 5000 pontot kapok, és 3 csillagot kapok, a következő szinten pedig több mint 10 000 pontot kapok, és egy csillagot kapok. Addig távolítom el, amíg rendbe nem hozod.
Maximum pont, imádom!
szerelem elérte a 2900-at és olyan szomorú, hogy nincs több szint 😢
Minden alkalommal, amikor a bónusz videó elindul, összeomlik. Csökkentő minősítés.
jó játék lenne, ha nem lenne olyan lassú a betöltése. Le is fagy minden színpadon.
A legjobb a kategóriában
Nagyon jó kis játék unalomüzönek tökéletes
Jó
Fruit Nibblers Teka-teki bzkn
Sok szintet rendkívül nehéz legyőzni cuccok vásárlása nélkül, nagyon szerencsésnek kell lenned ahhoz, hogy nyerj azzal, amivel rendelkezel.
Eddig jó. Most kezdődött a játék.
Elértem több mint 900 szintet, de újra és újra az 1-es szintről indul, eltávolítom ezt a hülye játékot
Fruit Nibblers 1.15.3 MOD Unlimited Coins – APK Home
Jóvolt
Runway Story Boshqalar mzq
Már nem működik. Akár eltávolíthatná.