Post by crismivimufray on Feb 10, 2022 12:00:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează rezistență nelimitată ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Jocul cere separarea a trei tipuri diferite de fructe, dar sunt doar două.
Mini Market - Сooking Game 模擬 tiqm
Acest joc este ca și cum l-am vinde ca pe adevărat
E atât de amuzant mișto
Mini Market - Сooking Game Simulator iiv
Reclamele pentru aceasta sunt inexacte
E ok cred ca....
Babi babibabi
adaugă prea multe
Este un joc frumos
JOC UIMINO! hai să gătești pentru oameni. Dacă vrei să lucrezi la un restaurant când vei fi mare, ia acest joc, îți va oferi câteva indicații.
Joc foarte bun
Mini Market - Сooking Game Simulator iiv
Joc distractiv și cool!
Este foarte captivant. Trebuie să încerci acest joc.
Foarte bun jocul !❤️
Jocul este interesant
joc bun, dar se plictisește repede. de asemenea, mult prea multe reclame, cum ar fi, după fiecare alt client, primiți un anunț video și este atât de enervant și distragător.
Mini Market - Сooking Game 模擬 tiqm
sigur funcționează. este un joc de minimarket. Aș prefera dacă nu ați ridica ca trei roșii la un moment dat și dacă ați putea ridica lucrurile care sunt în cutia corectă.
Lilke
Mini Market - Сooking Game シミュレーション zrt
Reclame
Cred că e minunat! Nu am crezut să am probleme sau defecte cu jocul. Nu sunt multe reclame implicate, așa că face jocul distractiv și ușor de jucat!👍
Nu-mi plac reclamele
JOC uimitor. Cred că toată lumea ar trebui să-l joace
Acest joc este misto imi place
Îmi place 😍 Este cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată: sortezi fructe și faci înghețată 🍦
Nu ştiu
Îmi place foarte mult acest joc, îmi place cum alegi cum arată magazinul. Mi-aș dori doar să existe o modalitate de a elimina reclamele. Ar face jocul mult mai ușor. Ori de câte ori aleg să urmăresc o reclamă, uneori trebuie să urmăresc două, nu una. Nu se va înregistra că am vizionat un anunț pentru a obține ceva.
Puzzle-urile sunt uimitoare, unele articole au cel mai bun design vreodată.
Acesta este cel mai bun joc din lume! Oamenii care cred că acest joc este lipsit de valoare vor regreta, așa că nu ura acest joc și evită reclamele
Grafică: drăguț! Mod de joc: satisfăcător! Cu toate acestea, puțin cam întârziat, chiar și jucând offline Cinci stele! Dumnezeu vă iubește pe toți!
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓰𝓪𝓶𝓮 𝓲𝓼 𝓯𝓪𝓷𝓽𝓪𝓼𝓽𝓲𝓬; 𝓲𝓽'𝓼 𝓺𝓾𝓲𝓽𝓮 𝓯𝓾𝓵𝓯𝓲𝓵𝓵𝓲𝓷𝓰 𝓪𝓷𝓽𝓮 𝓯𝓾𝓵𝓯𝓲𝓵𝓵𝓲𝓷𝓰 𝓪𝓷𝓽𝓮𝓲𝓷𝓮 𝓘 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓱𝓸𝔀 𝔀𝓮 𝓻𝓮𝓬𝓮𝓲𝓿𝓮 𝓽𝓲𝓷𝔂 𝓾𝓹𝓰𝓻𝓪𝓭𝓮𝓼 𝓪𝓷𝓭, 𝓮𝓿𝓮𝓷𝓽𝓾𝓪𝓵𝓵𝔂, 𝓪 𝔀𝓱𝓸𝓵𝓮 𝓼𝓱𝓸𝓹.
Urăsc acest joc 😡😠
Acest joc este grozav și, dacă aveți un sunet ca și tare, mergeți la setările jocului și veți vedea că sunetul poate fi așa de descărcat acum!
E în regulă
Ehh
Frumos
este bine pentru copiii mei
Este jocul meu preferat
Potah wag nyong adică instalează tohh cel mai prost joc vreodată 🤬🤬🤬🤬
Imi place
Cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată în toată viața mea. Scap de reclame doar dezactivând internetul. RECOMAND cu adevărat
Mini Market - Сooking Game Παιχνίδια προσομοίωσης gaa
Dacă ai -10. Acest joc este cel mai bun pentru tine
미니특공대 월드 Spillehall tdn
E frumos jocul, dar așa reclamă
Super tare
Joc plictisitor
Saygames fac întotdeauna o treabă grozavă! Reclamă foarte distractivă și niciodată falsă, primim întotdeauna ceea ce vedem în reclame! Continuați să lucrați bine Saygames ♡♡
Din anumite motive, banii mei dispar de fiecare dată când părăsesc aplicația și revin să o repar